Interested?

Finext Conference

Fill up the form below and show your interest. One of our representatives will soon be reaching out to you!






    <We_can_help/>

    What are you looking for?

    <Good_things_happen/> Welcome to Conference

    d

    Copyright @ Select-themes

    Follow us

    Finext conference orlando 2019
    <us_2022/>

    Schedule USA

    Registrations and Morning Coffee
    07:45 AM to 08:30 AM
    45 MIN
    Opening Remarks from Conference Co-Chair
    8:45 AM to 9:00 AM
    15 MIN
    Leveraging AI to automate Credit Decisioning
    09:00 AM to 9:30AM
    30 MIN
    Panel Discussion: Women in FinTech
    09:30 AM to 10:10AM
    40 MIN
    Data Driven Business decisions with machine learning & data analytics
    10:10 AM to 10:40AM
    30 MIN
    Panel Discussion: Crowdfunding and peer-to-peer lending: the new face of online lending?
    10:40 AM to 11:20 AM
    40 MIN
    Get coffee, get refreshments, make connections
    11:20 AM to 11:40 AM
    20 MIN
    Becoming cashless comes at the cost of privacy
    11:40 AM to 12:10 PM
    30 MIN
    Regulatory Expectations and its Implication on Banks their Clients
    12:10 PM to 12:40 PM
    30 MIN
    Access to capital in the Middle East Region for startups & SMEs
    12:40 PM to 1:10 PM
    30 MIN
    Group Photograph
    1:10 PM to 1:15 PM
    Lunch and Networking
    1:15 PM to 2:00 PM
    45 MIN
    Blockchain ecosystem in the MENA region
    2:00 PM to 02:30 PM
    30 MIN
    Mobile and digital wallets: Bringing fintech to the masses
    02:30 PM to 03:10 PM
    40 MIN
    Panel Discussion: Digital Future of Finance
    03:10 PM to 03:40 PM
    30 MIN
    Coffee and Networking
    03:40 PM to 04:00 PM
    20 MIN
    Award Distribution: Excellence in Finance - Companies
    04:00 PM to 05:00 PM
    60 MIN
    Day 1 Closing Remarks
    5:00 PM Onwards
    Registrations and Morning Coffee
    08:30 AM to 09:30 AM
    60 MIN
    Smarter Digital Acquisition for Banks in 2020
    09:00 AM to 9:30AM
    30 MIN
    Panel Discussion: FinTech & Banking; bridging the divide
    09:30 AM to 10:10 AM
    40 MIN
    Fintech - the opportunity for customers and banks in the Middle East and Africa
    10:10 AM to 10:40 AM
    30 MIN
    Panel Discussion: AI, ML, Blockchain in Finance
    10:40 AM to 11:20 AM
    40 MIN
    Get coffee, get refreshments, make connections
    11:20 AM to 11:40 AM
    20 MIN
    FinTech innoations and risks
    11:40 AM to 12:10 PM
    30 MIN
    Challenges and opportunities of global expansion
    12:10 PM to 12:40 PM
    30 MIN
    Panel Discussion: Future of Banking in Middle East
    12:40 PM to 1:10 PM
    30 MIN
    Group Photograph
    1:10 PM to 1:15 PM
    5 MIN
    Lunch and Networking
    1:15 PM to 2:00 PM
    45 MIN
    Digital transformation and power of partnerships with Fintechs
    2:00 PM to 02:30 PM
    30 MIN
    Panel Discussion: Financial Inclusion in the MENA region
    02:30 PM to 03:10 PM
    40 MIN
    Financial Crime in an ever-changing financial landscape
    03:10 PM to 03:40 PM
    30 MIN
    Coffee and Networking
    03:40 PM to 04:00 PM
    20 MIN
    AI & Chatbots in Finance
    04:00 PM to 05:00 PM
    60 MIN
    Award Distribution: Excellence in Finance - Leaders
    5:00 PM to 5.30 PM
    30 MIN
    Vote of Thanks
    5:30 PM Onwards
    Join us at the next FiNext Conference in Dubai, Feb 2 - 3, 2022